Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Oculus Rift S με τιμή $399

*
Χωρίς πολλά πολλά ανακοινώθηκε το Oculus Rift S που υπόσχεται μεγαλύτερη ευκολία αλλά και καλύτερη ποιότητα εικόνας. Θα κοστίζει 400 δολάρια και στο πακέτο του περιλαμβάνονται οι νέες εκδόσεις των Touch controllers, δεν περιλαμβάνονται όμως ξεχωριστούς αισθητήρες χώρου. Κι αυτό διότι το σύστημα βασίζεται σε 5 οπτικούς αισθητήρες που βρίσκονται στην ίδια την κάσκα και με τη βοήθεια machine learning ανιχνεύουν το χώρο και την κίνηση σε αυτόν. Επιπλέον, το νέο μοντέλο έχει ανάλυση 1280x1440 σε κάθε μάτι αντί για 1080x1200 που είχε το προηγούμενο μοντέλο, άρα αναμένεται ελάττωση του screen door effect και, ασφαλώς, καλύτερη ποιότητα εικόνας. Το νέο μοντέλο αναπτύχθηκε με τη βοήθεια της Lenovo για αυτό και ο τρόπος που στηρίζεται η κάσκα στο κεφάλι θυμίζει περισσότερο το σύστημα του PS VR, δικαιώματα επί του σχεδίου του οποίου έχει κανονικά η κινεζική εταιρεία. Το Oculus Rift S αναμένεται την ερχόμενη άνοιξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*